Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Harkály, frottír törölköző, taxi.

lancelotbéka 2012.09.09. 08:41

Az ember mindig tanul valami új kifejezést, pláne olyankor, ha mondjuk összeköt egy esti grillezést némi pálinkázással és sörözéssel. Ez a kombináció általában sztorizgatós röhögésbe szokott fordulni, ami jó dolog, mert egy dögunalmas családi/baráti körben végrehajtott sütögetés bizony jó nagy szopás. Azon már az sem segít, ha mondjuk "Dobjuk fel a hangulatot!" felkiáltással grillgyújtó folyadékkal kezdjük el spriccelgetni a körülöttünk unatkozókat...

Ha már szopás ( cirmantás, lerántás,obituárézás ), akkor ismét tanultam egy új kifejezést erre a fejbólogatásos némi nemi örömszerzésre. Angyalkám faterja nemrégiben fültanúja volt egy kora reggeli beszélgetésnek. Két srác kísért hazafelé egy bögrét ( csajt, spinkót, bulát ) és az együk fószer, meghallva a reggeli misére hívó harangszót, imigyen szólott:

- Elég sok van már a rovásodon Aranka, de nem kell meggyónnod, elég, ha most feljössz hozzánk és mindkettőnket leharkályozol.

Visítva röhögés, újabb kör pálinka, a sercegő tárcsára gomba, mics és szalonna sercintése, majd az időközben befutó Gyík barátom is belekezdett egy történetbe, aminek apropója a korral romló látás és feledékenység volt. Ha jól emlékszem...

Cimborám boldogult ifjú korában ötvös-vésnöknek tanult. Oktatója, egy öreg szaki, karácsonyra készülődvén pontyot készült vásárolni a konyhára, ezért beállt a sorba, ami egy hentes-halas pult előtt tekergett. Hogy el ne felejtse, miért is várakozik, mondogatta magában:

-Ponty, ponty, ponty...

Rá került a sor.

-Mit adhatok az úrnak?

Az öreg pillanatra elbizonytalanodott, majd felcsillanó szemekkel mutatott a pultra:

-Azt a pacalt kérem, azt ott!

-Ezt?

-Igen, azt.

-...Papa, az egy frottír törölköző...

Röhögés, sör, pálinka, újabb eset.

Egy taxishoz hajnalban valahol Budapesten beszállt egy makonyára beájult feka, aki annyit bírt csak kinyögni, hogy Tatabánya központjába szeretne eljutni. Megegyeztek a fuvar árában, pénz a sofőrnél, ember pedig indulás után két perccel már rotyogva horkolt.

A taxis nem is ment tovább, mint Békásmegyer központjáig, ott felrázta és kitessékelte a szerecsenyt.

- Miszter, disziz dö Tatabánya centrum!

Azt hiszem, régen röhögtem ennyit kajálás előtt és közben.

Címkék: humor

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr194764025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.09.10. 20:12:35

Szép halál egy ilyen grillezős-piálós történet. Nálunk kétszer volt lakásavató és egyszer kertavató, ahol nagyobb társaság jött össze hasonlóra. Nagy bulik voltak, mindennel, ami kell. Kajával, piával, zenével, szomszédok által ránk hívott rendőrökkel. Ahogy kell! :D Imádom az ilyen bulikat!

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.09.11. 05:21:15

@BigSam: Ez most csak családi sütögetés volt, kibővülve a véletlenül beugró barátommal. Viszont minden évben szokott 1-2 kerti mulatság lenni nálunk barátokkal, valóban nem gyenge esti élmények tárházát nyújtva. Szem és torok nem marad szárazon olyankor. :))
süti beállítások módosítása