Utolsó kommentek

 • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
 • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
 • szivar: Lehet kapni nyári retket is. Ja, a krumpli vetése sincs még elkésve - csak egy kicsit. :) Ha kell újhagyma szeptemberre-októberre, akkor... Annak sincs még későn (dughagymáról) - meg lehetne még sor... (2018.07.31. 06:17) Kis kert, nagy öröm.
 • bakker.: Hajrá, sok sikert! (2018.04.16. 16:40) Termékenység.
 • lancelotbéka: @Thaliavilaga: Köszönjük szépen, Nektek is minden jót kívánunk karácsony ünnepén! Ui: Szívesen olvasnám a blogod, ha még megvan.... (2017.12.24. 06:47) Kis karácsony...
 • Utolsó 20

Utolsó kommentek

 • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
 • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
 • szivar: Lehet kapni nyári retket is. Ja, a krumpli vetése sincs még elkésve - csak egy kicsit. :) Ha kell ... (2018.07.31. 06:17) Kis kert, nagy öröm.
 • bakker.: Hajrá, sok sikert! (2018.04.16. 16:40) Termékenység.
 • lancelotbéka: @Thaliavilaga: Köszönjük szépen, Nektek is minden jót kívánunk karácsony ünnepén! Ui: Szívesen olv... (2017.12.24. 06:47) Kis karácsony...
 • Utolsó 20

Náci cigány...

lancelotbéka 2012.11.28. 16:19

Nem gyenge cím, mi? Ennek a mai történetnek az apropóján ugrott elő ez a cím a fejemből:

Ma is megmerültem a 99-es busz élménydús posványában. Egyszer csak felfüleltem egy hangra, aminek gazdája  Jehova tanait feszegette valakinek. Bőszen ecsetelte az egy igaz istent és Jézus tanait, idézett bibliából, ó és újtestamentumból, szakácskönyvből, mifenéből. Majd elkezdte pedzegetni, hogy a zsidók feszítették meg Jézust, aki kiűzte a pénzváltókat a templomból és most is ezt kellene tenni a bankár zsidókkal, akik csak élősködnek a gójokon.

Itt már elkezdett érdekelni, ki is ez a hittérítő jóember és oldalra hajoltam az ülésen, hogy kilássak a szotyit köpködő etnikumok mögül. Egy fekete öltönyt, fehér inget neon zöld nyakkendővel megbolondító ( isten uccse így öltözködött ), tüsökorrú éjfekete lakkskárpiba bújtatott lábú ember volt, elegánsan, mint a vámpír. Időközben belelovalva magát a témába, hadonászva próbálta megerősíteni szavait, majd a legvadabb zsidózásba váltott át.

Tátva maradt a szám, ha nem csukom be pár másodperc  múlva, tele is dobálták volna szotyihéjjal... Lákátos Rómeó Jeruzsálem antiszemitáskodott ekkora hévvel. 

Majdnem felröhögtem, mert eszembe jutott, hogy vajon most mit is tenne egy TASZ-os jogvédő ebben a fura helyzetben. Mert ugye az ember ha már a zsidó szót ki meri ejteni, akkor rögtön rásütik a náciság skarlát betűjét. Na de ki a fene hiszi el, hogy egy c típusú ember náci? Ennek a ténynek a valószínűsége körülbelül annyi, mint annak, hogy én egy puputevét megtanítok búváruszonnyal átrepeszteni a Níluson...

Címkék: egy napom

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr84931884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigSam 2012.11.28. 17:50:59

Anno a '90-es évek elején Szegeden - az egyik akkori kopasz fellegvárban - volt egy fél cigány srác, aki nagyon komolyan skinhead volt. Kopasz fej, bomber, farmer, hózentráger leengedve, tökigérő martens, ahogy kell! Nem tudom mi igaz belőle, de állítólag havi rendszerességgel végig verte a drága rokonságot, merhogy büdös cigók! :)

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.11.28. 17:55:19

@BigSam: Akkoriban sokat jártam Szegedre, a másik fellegvárból, Hódmezővásárhelyről. Erre a srácra nem emlékszem, viszont sok barátom, haverom maradt abból a kopasz időkből. :)
Jártunk a Bástya sörözőbe többek között.

Odin88 2012.11.29. 07:09:23

Ilyen cigány és félcigány bőrfejűekről nagyon sok legenda van, de igazából senki sem találkozott velük (kivéve azt a csöves cigányt akiből a nagybandó csinált bőrfejűt, az egyszer lejött a Jurta színházba skinhead gyűlésre). Akivel viszont találkoztam Szegeden az egy török skinhead volt, Szami vagy Szamfira volt a neve, ő az arab verésekben jeleskedett állítólag. A blog témájához visszatérve, ez nem egyedi eset és egyre több cigány akad akiknek ebben a témában határozott véleménye van, az értelmesebbek közt többnyire. Ez a tendencia nem új keletű, a '90-es években amikor bemutatták a Svindler listáját Amerikában a négerek megéljenezték azokat a jeleneteket ahol a zsidókkal kegyetlenkedtek.