Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Készségfejlesztés.

lancelotbéka 2013.11.30. 07:05

Angyalkám az utóbbi időben a készségfejlesztés bűvkörének mágikus zónájába keveredett. Ez azt jelentette első körben, hogy az aukciós készségeit kezdte el fejleszteni bőszen,( lassan alkalmazni fogja a Sotheby's aukciós ház is) mégpedig a Vatera nevű vigéc oldalon való kutakodással. Na, innen aztán beszerzett mindenféle kütyüt és biszbaszt, ami állítólag Botond kisfiunk készségeinek fejlesztését szolgálja majd. Mondjuk, én Vatera nélkül, otthon is találtam volna készségfejlesztő dolgokat csemeténknek, úgymint:

Sörnyitó.

Azt hiszem, eme készségfejlesztő eszköz kimaradhatatlan fiúgyermekünk képzésének kollekciójából, nem hinném, hogy különösebb magyarázatra szorul.

Dugóhúzó.

Lásd feljebb a magyarázatot.

Televízió távirányító.

A gombok megfelelő nyomkodásával történő megkeresése az összes sportcsatornának, elengedhetetlen feltétele a tökéletes férfivá váláshoz, pláne, ha a korábban elsajátított készségeknek hála, sört-bort ( esetleg mindkettőt felváltva ) tud már kortyolgatni utódunk.

Sportújság.

Egyrészről hasznos infókat szolgáltat a sportfogadási készség fejlesztéséhez, másrészt megtanulja vele a jövő férfiembere, hogyan takarja vele le arcát a kanapén fekve, hogy tekintete nehogy fürkésző-vizslatónak tűnjön, megzavarva ezzel a takarításban élete párját.

Persze, Dorkám más szempontokat tart szem előtt Botond fejlődése szempontjából, mint én. Először is beszerzett egy valamit, amiről perverz vigyorú bohócok lógnak le és ha mozgásba hozzuk őket, akkor klimpírozó zene kíséretében forognak körbe-körbe. Nem tudom, mit fejleszt ez, de miután felhívtam kedvesem b.figyelmét King Pista Hasznos holmik című regényére, valamint arra, hogy sok horrorfilmben a bohócok mi randa dolgokat tudnak művelni a sikítozó lányokkal-asszonyokkal, napokig alig mert éjjelente bemenni a gyerekszobába...

Van ilyen zenélő valamink másik is, egy medve, aminek a seggéből kilóg egy kanóc, végén egy karikával, aminek meghúzása esetén felcsendülnek a bolondos dallamok. Később kiderült, a jószágot csak én látom medvének, igazából ez egy kutya.

Na, aztán van egy Borg kockánk is, amiről mindenféle kütyük és karok lógnak, úgy néz ki, mintha egy őrült tudós keresztezte volna Spongyabobot egy polippal, majd Lakatosmárk kiszínezte és felöltöztette volna. Mind a mai napig nem tudom, ez a szörnyszülött mit fejleszt, de az tény, hogy kisfiunk szereti nézegetni. Mondjuk, tuti kemény fejtörést okozhat neki beazonosítania rendszertanilag ezt a valamit.

Amint újabb hasznos holmikkal bővül a repertoár, meg fogom írni, ígérem.

Címkék: humor Botond kisfiunk

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr25668309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaliavilaga 2013.11.30. 07:11:47

Hát, Béka, besírtam...:)
A gyerek zenei készségeit fejleszteni némi rockosabb muzsikával...ezt még vártam volna Tőled...
Dorka meg remélem idővel megmutatja Botondnak a porszívót, mosogatószivacsot, bevásárlószatyrot, szerszámosládát. Hogy Téged idézzelek: nem hinném, hogy bármelyik különösebb magyarázatra szorul.
:)

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2013.11.30. 07:28:20

@Thaliacska: Hehe, az első pár nyűgös éjszaka után rájöttem, hogy Botond a Rózsaszín Pittbull együttes dalait imádja, kedvence a Metálmackó és a Tintahal című nótájuk. :))

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2013.12.01. 05:30:21

@BigSam: Egyet értek! Meccset már együtt nézünk hétvégén, én izgulok, ő pedig elalszik a hasamon/ölemben. Később én is beszunnyadok... :D

Thaliavilaga 2013.12.05. 06:37:33

Akkor közös F1-nézéssel is kell majd próbálkoznotok, ha megint lesz tavasszal: annál jobb háttérzaj az alváshoz nincsen is! :)
süti beállítások módosítása