Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Hejj, te bunkócska, te drága !

lancelotbéka 2012.03.04. 07:47

 Valamelyik nap a televízióban egy nőszemély- valószínűleg az oldalszütyős, agyoniskolázott, gerébágis, víz alatt szülök, fán szoptatok véresszájú aggszűz emancipátor fajtából- azt fejtegette, hogy a nőknek nem szabadna elfogadniuk a csomagjukat cipelni, felemelni segítő férfikezet, mert ezzel a rohadék tesztoszteron fűtött hímállatok valójában lesajnáló módon így adják tudtára a világnak, hogy valóban a női nem a gyengébb és ez megalázó a nők szempontjából... Hiába, no, nem eredménytelenül tanult annyi évet ez a nő különböző felsőoktatási tanintézményekben, csak okosabb lett az átlag vadmagyarnál. Bár szerintem jobb lett volna a világ számára, ha a fogantatás előtti pillanatokban inkább egy papírzsebkendőben landol apu öröme... A nő a gyengébbik nem, mert genetikailag így alakult ki a csontozatuk, az izomzatuk az evolúció során- már persze, ha az alap esetet vesszük példának és nem a Sebeők János vs.Xiang Csün női súlyemelő világbajnok esetet- és ebben semmi degradáló nincs. A férfi pedig többek között úgy fejezi ki tiszteletét és megbecsülését a női nem felé, hogy felsegíti a teli táskáját a buszra, kiveszi a kezükből a szatyrot, a csomagot és viszi helyette, mert ezt úgy hívják: udvariasság. Nem pedig az ellenkező nem lenézése. Lenézni az ilyen istencsapásait tudom, mint a műsorban beszélő nőnek látszó valamit, akinek valószínűleg életében nem volt orgazmusa férfi által, mert az kihasználása a női testnek, nincs gyereke, mert az egy Csillagkapus módszer, ahol a férfi gazdatestet keres az utódjának a szegény nők testének kárára, nem engedi, hogy egy férfi cipelje a táskáját, vagy segítsen neki, mert az degradáló női mivoltjára- viszont bejárónőt tart, aki főz, mos, vasal, bevásárol, miegyéb , szigorú asszonya számára, minimálbérért és a hibázás esetén azonnal bérlevonással, kirúgással bünteti azt, mert ugye a modern rabszolgatartás nem erkölcstelen.

Az ilyen emancipátorok nálam nem érdemlik ki a NŐ titulust. Remélem a ténsasszony nem is háborodik fel akkor, ha nem adom át neki a helyemet, nem nyitom ki előtte az ajtót és nem engedem előre, ha leejt valamit nem fogom felvenni helyette, ha valaki trágárul beszél , vagy erőszakoskodik vele, nem védem meg. Védje meg a nőtanács- ahogy ez a kabaré klasszikusban elhangzott.
Ne jöjjön a családon belüli erőszakkal sem- amit természetesen mélyen elítélek- mert bizony sok férfi tudna arról mesélni, milyen is az, mikor nem pofonnal, de megalázó lelki terroral él az asszony férjével szemben, főleg idősebb korban. Ezek nem a nemek egyenjogúságának problémái, hanem intelligencia, az egymás megbecsülésének, szeretetének, tiszteletének, az együttélés írott és íratlan szabályainak betartásáról-vagy be nem tartásáról szólnak.
Vihar a biliben, ez jut ilyenkor eszembe. Meg az, amikor sötét vallási és társadalmi szokások miatt Afrikában megcsonkítják a kislányok nemi szervét, hogy ne élvezhessék a szexet, vagy az Arab országokban lefátyolozott rabszolgaként adják-veszik őket és a saria törvényei szerinti vétkeik miatt halálra kövezés lehet a sorsuk. Ja, hogy erről így beszélni már-már rasszizmus? Kérem. Vagy női szabadságjogi harcosok vagyunk, vagy kussoljunk Európa ezen felén, a puha irodai bőrfotel és a meleg szoba mélyén, diétás ételeket kanalazva és azon töprengve,  melyik edzőruhámat is vegyem fel a kétszekrényi választékból az esti fittneszórámra, hogy formában legyek, mikor szafarira utazom a fekete Afrika valamelyik országába, jó fotókat csinálni a fejükön korsót egyensúlyozó, karikákkal megnyújtott nyakú lányokról-asszonyokról. Mert az olyan egzotikus, az a más kultúra...

Címkék: gondolatok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr284287463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigskorpio 2012.04.26. 12:09:11

„Valamelyik nap a televízióban egy nőszemély- „
Milyen adókat nézel???
„..kiveszi a kezükből a szatyrot, a csomagot és..”
elfut vele!
Ami ez után jön, az a tömény butaság (így egyben). Ha a mondanivalódat szűkítenéd, és egy-egy cikkben csak bizonyos részét fejtenéd ki, az sokkal jobb (célravezetőbb) lenne.

Bigskorpio

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.04.26. 12:16:33

@Bigskorpio: Bele nézek a televízióban ebbe-abba...
Szerinted butaság, amit írtam, szerintem meg nem. A feminista fanatikusok többet ártanak a nőknek, mint amennyit használnak. Én tisztelem a nőket, segítek is nekik ha kell - nem a lenézés, vagy a macsó mivoltom esetleges bizonyítása miatt, hanem mert így neveltek a szüleim.
süti beállítások módosítása