Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Szevasz Gyuri !

lancelotbéka 2012.03.04. 08:31

 Olvasom a hírt, miszerint szerinted ma Magyarországon havi 47 ezerből meg lehet élni. Baszdki, nem euróról, hanem jó (szar)  forintról beszélünk, csak szólok. Kíváncsi lennék, hogy csinálod Mester, áruld el a titkot!

Gondolom, így télvíz idején először is a fűtésen spórolsz nagyot. Előguberálod a nagyi dob kályháját a pinyóból, majd nekilódulsz a pesti utcáknak, mivel láttad a Travelen, hogy a tuaregek szárított teveszarral fűtenek. Nos, teve igen ritkán szarik a hazai aszfalton, viszont kutya annál több. Összegyűjtöd a Buksik, Blökik ürülékét és ezzel fűtöd a pecódat. Okos!

Víz. Folyik a csapból, na de ugye 47 ezerből arra nem fussa. Viszont kettészeli a várost a Duna. Minden este két diszperzites vödörrel merítesz belőle, hazacipeled, így a wasser probléma kipipálva.

A közlekedés. Javaslom a gyaloglást, esetleg a villamos ütközőjén való tujázást, vagy a rollert, a biciklit. Pedálozásban úgy is jó lehetsz, különben nem kerültél volna ilyen zsíros állásba.

A kajával kapcsolatban jöhet a kínai. Itt nem a szecsuáni csirkére gondolok, hanem arra, hogy ami mozog,  azt megfőzöd, ami nem mozog, azzal pedig  fűszerezel. Így tisztítod is a várost, kevesebb patkány, egér, csótány fogja nyomorult életét tengetni az utcákon, tereken, pincékben, csatornákban.

Az áramot lophatod közvetlenül a villanyoszlopról kampóskábellel, vagy megbuherálhatod a szomszéd óráját és onnan, ez ügyben érdeklődj a nyóckerben, vagy valamelyik borsodi, szabolcsi kis faluban a helyi etnikumnál.

Dezodor, fogkrém felesleges luxus, erre nem költesz, fodrászra sem, marad az a verzió, hogy egy lábast a fejedre húzol és és ollóval lecsapkodod a kilógó fürtöket. Ruhát, cipőt kapsz a máltaiaktól, fehérneműt havonta egyszer cserélsz ( a szomszéd Sanyi bácsival ).

Fog ez menni neked. Azért a tapasztalatokról remélem beszámolsz a nagy nyilvánosság előtt. Azt sem bánnám, ha ebbe a kísérletbe bevonnád a főnöködet Felcsútról, az egész kormányt és pártunkat, sőt, magát az egész parlamenti jónépet, pártállástól függetlenül.

Zárom soraimat, anyádat pedig üdvözlöm !

Címkék: humor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr964287492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása