Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Nesze neked kultúra...

lancelotbéka 2012.03.31. 06:22

 Esti tévézéseink rendszeresen úgy zajlanak - már ha nincs olyan műsor, amit eltervezetten nézni akarunk -,  hogy távirányító a kezemben, bőszen kapcsolgatok, mire Angyalkám irónikusan megkérdezi:
- Nem tudod MÉG gyorsabban kapcsolgatni esetleg...?
Nos, van egy különleges  csatorna is a varázsdobozunkban, a Muzsika tv. Kedélyes egyvelege a Comedy Centralnak és valami horror adónak. Mikor odakeveredünk, röhögök és elborzadok az iszonyattól. Oké, hogy Marinéni Bivalybasznádon imádja ezt az adót, lelke rajta és a többi fannak is, de számomra tragikomédia, ahogy az igénytelen playback gagyi keveredik a kivénhedt bájgúnárok és éltes asszonyok előadásával, megspékelve a mulatós-romás műfaj ifjú feltörekvőivel, ezüst Pirx pilóta űrszerkóban, makkos skárpiban, vidáman gajdolászva.
Valamelyik nap Aradszky Laci bácsi playbackelt - fél mondatos elcsúszással - táncnak álcázott billegéssel és énekelte, hogy nem csak a húsz éveseké a világ. Ezt teszi már vagy 45 éve és kiválóan megél ebből az egy nótából, méltó társa a rongylábú, idióta vigyorú Mónikám, drága Mónikám, harmónikám jóember.
A Star Trek is becsúszott a műsorba, egyik este nézem, ott egy klingon és énekel! Baszdki, ezt a részét még sosem láttam a Sztártreknek.  De nem. Tévedtem. A homlokán furán barázdált faszit májerdájer fürtjei lebuktatták.  Blamázs Pali baszott oda a kultúrának és a sosem múló éveknek...
Máskor Lakatos Tarzan Rikárdó danolászott snájdig Jávorpalis bajsza alól, közben két ujjával pattogtatott legényesen.
-Árányessső a csálódomra, rézessső a talyicskámba, jááájjj, temerád...
Közben az ex-mixer baszk sitykában, talpig érő lecsóbajusszal veri a bádog locsolókannát, a tíz, kockás abrosszal borított asztalnál ülő nyomorult néző meg vezényszóra tapsol és karkörzésbe kezd - esti torna a'la Muzsika TV. Majd amikor izzadt Lajcsi tamburmajorként vezényelve kiscsónakjában lengeni kezd a Duna vizén, felteszik a koronát a kupac szarra és vonatozni kezdenek a jónépek. Lakodalmakban ilyenkor szoktam egy fél üveg pálesszel és némi sörrel hanyatt-homlok menekülni valami eldugott zug magányába...
Később Bángómárgit lép a tettek vadvirágos mezejére, majd valami iszonyatos, élien fogsorra hajazó protkót viselő ténsasszony magyarnótákat becstelenít meg, a nagyérdemű publikum extázisban ülőcsárdásozik.
Kiváncsian várom,hogy Polgár jenő Hivatal mikor kér valami nótát a kiccsaládjának, mert ugye van Önök kérték is. A nívón ő már csak javítana. Bár nálam nóta terén akkor is Buga Jóska a király - aki nem szép embör, de gavallér, mint köztudott. Két örökbecsű dala listavezető minden kultúrlénynél.
- Kitötték a hóttestöt az udvarra... - valamint - Nem vagyok én olyan ümmög gatyaaa,amit mindön hétön cseh-rééélneeek.

Címkék: humor

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr124351417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorkada · http://bydorc.blogspot.com/ 2012.04.01. 04:49:12

Drága Békám, ne feledkezzünk meg a VV lecsúszott csillagairól sem, akik a szintit a hónuk alá csapva csúszkáló hangon Óóóóóó Afrikáznak. Attila a házibulik királya se piskóta, hisz tud ajánlani olyan pénzt amiért hülyét csinálnak magukból a sokak által ismeretlen "sztárokból", és arról a néniről sem aki az összes műsorban lelkesen tapsol, míg mellette szívesen elvállalja a fogyókúrás reklámokban az ellenpélda szerepét:)

szivar 2012.04.02. 05:13:54

Anyám amikor átkapcsol erre az adóra, akkor menekülök a környékről. De azért egy számmal jobb, mint a jósolgatós és a pénzenergiát sugárzó műsor... Akkor ölni tudnék.
süti beállítások módosítása