Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Jaj, de unom a politikát...

lancelotbéka 2014.01.13. 17:04

Gizella nacsasszony után szabadon én is énekelhetném ezt, bár a kisbaba csinálás részen már túl vagyunk, ugye. Ettől függetlenül tény, hogy a puttonyom tele van a politikával. Ha bekapcsolom a televíziót, mással sincs tele a képláda, mint az "elmútnyócévvel", azorbánozással, az ígérgetésekben egymásra licitáló léhűtőkkel. Több mint két évtized telt el a "rendszerváltás" óta, közben országunk gazdaságilag, erkölcsileg és morálisan a bányászbéka szénporos segge alá csúszott le, hála politikusaink jól megfizetett munkájának. Ugyan azok a pofák ígérnek fűt-fát a mai napig, akik már legalább két ciklusban vezették az országot a nyomor és az eladósodás felé. A birka népek pedig eszik a hülyítésüket, családtagok, barátok vesznek össze azon, hogy Orbán a jobb, vagy Gyurcsány, Mesterházy, vagy Bajnai, vagy másik ingyenélő, nagyot ígérő... Mindegyik oldal szerint a másik fél lopta szét, süllyesztette el az országot, tette csődhalmazzá, de érdekes módon egyik "nagyhal" politikusunk sem csücsül még börtönben, vajon miért is? Talán azért, mert a háttérben összefonódnak a szálak és kéz-kezet mos elven alapuló egyezség alapján csak műbalhékat csinálnak ez ügyben, a jónép beetetése céljából?

Az istenadta birka nép meg továbbra is szavaz rájuk, mintha kötelező lenne... Van mondjuk 5% hazánkban, akiknek tökmindegy milyen szél fújja az ország hajójának vitorláját, jobb, vagy bal, mert ők már megtalálták a kiskapukat, degesz a számlájuk a Kajmán-szigeteken, csak röhögnek a kisemberek kínlódásán. Van egy réteg, ( mondjuk 20% ), akik annyira sötétek, hogy a giliszta hozzájuk képest atomtudós, vagy agysebész, nos az ő voksuk azokhoz kerül, akik többet fizetnek érte, vagy programjukban több segílykét ígérnek nekik. A többiek döntő többsége a Fedeszmszpbajnaigyurcsánylmp között vacillál és van egy elenyésző kisebbség, köztük vagyok én is, akik azt mondják, elég ezekből az emberekből, majd akkor megyek el szavazni, ha ezek az emberek és párttársaik független bíróság előtt számolnak el a parlamentben töltött idejükkel, ( a munkájukkal szót velük kapcsolatban leírni sértőnek találom a patkolókovácsokra, borbélyokra, hentesekre, bolti eladókra és a többi, bérből-fizetésből élőkre nézve ) és az új parlamentet olyan emberekből választhatjuk majd, akik sosem ültek az országgyűlésben, nem töltöttek be tisztséget parlamenti pártokban. Jó példa erre Izland, akit érdekel, guglizzon utána az ott történteknek.

Addig a tévében meg nem nézek mást, mint sportot, meg ismeretterjesztő műsorokat, na meg természetfilmeket. Ott is állatok vannak ugyan, de sosem báránybőrbe bújt farkasok.

Címkék: politika gondolatok

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr735756553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.14. 12:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivar 2014.01.14. 23:55:14

Az az öt százalék, az jó ha van egy. Sajnos a többi az java részt stimmel.

Minálunk felé is csak azt nézi az az istenbarma, hogy mennyivel is emelték a minimálbért (száz ezer forint felett lesz!!! Ja, de abból te nem fogsz annyit enni, mint idén a kevesebből), mennyi családi adókedvezmény van, ki és mit ígér. De ami dühít, az az, hogy egyik esztelen baromnak sem jut el a tudatáig az, ami az elmúlt sok évben történt: ígérünk fűt és fát, aztán a mezei halandónak meg csak a bokor jut - esetleg egy Bokros csomag.

Szemmel láthatólag mindegyik párt embere belehazudik a választók pofájába. S ez így van rendjén, ugyan vajon mit is csinálhatnánk... :S

[Vagy négy és fél éve nincs tévém. Nem hiányzik. Rádiót valamikor tavaly nyáron hallgattam, de valahogy az sem hiányzik...]
süti beállítások módosítása