Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Foci Eb, avagy jó estét, jó szurkolást!

lancelotbéka 2012.06.11. 15:49

Elkezdődött a foci Eb, Lengyel-Ukrán társrendezésben. Azt hiszem, sok férfitársamnak adott a program (nekem is), délután hattól nyolcig meccs, közben, vagy a szünetben vacsora, hideg söci, nyolctól háromnegyed kilencig családi élet az asszonnyal, barátnővel, kedvessel, megbeszélni, kivel mi történt napközben,a kis Pistikének, vagy Klotildkának leellenőrizni a leckéjét, sört tenni a hűtőbe, újra vacsorázni, szex (legalább kétféle pózban és természetesen az asszonnyal). Mindezekre van erős háromnegyed óra. Jó szervezést, leleményességet igényel, az tuti. Bár ajánlott nem úgy intézni a dolgokat, hogy szex közben vacsorázunk, sörözünk és közben fél szemmel a tévét lessük, hogy a Gundel Takács Gábor mikor jelentkezik be Gdansból. Gondoljunk arra a tényre, hogy pár hét és véget ér az Eb, magyarul lesz élet a foci után is, ami nem mindegy, milyen... Valószínűleg egyikünk sem szeretne hetekig-hónapokig konzerveken és zacskós leveseken élni, cölibátusban leledzeni és néha nem ártana tiszta gatyát felvenni, lehetőleg a sajátunkat, nem azt, amit a szomszéd szárítóköteléről lopunk el kínunkban...
Kedveskedjünk életünk párájának az átélt leendő és jövendő kínokért! Minden nő örül egy új ruhadarabnak. Lepjük meg hát kedvesünket például egy Rooney mezzel. Az édesség is mosolyt csalna orcájukra, nosza, vigyünk haza finom bombonokat! Gondoljunk arra, hogy nemsokára jön az egyenes kiesési szakasz, a hosszabbítás és a tizenegyes párbajok drámai feszültségét kiválóan lehet oldani egy kis csokoládé majszolással.
No de félre a tréfát, hiszen a foci komoly dolog. Mindenkinek van kedvenc csapata. Én kiskorom óta anglomán vagyok, de most nem sok babért jósolok kedvenceimnek. Hol van ez az átalakulóban lévő gárda a gyerekkorom Keegan, Mariner, Robson, Trevor Francis, Brooking, Clemence által fémjelzett csapattól? Fényévekre.
Szerintem három ország válogatottja esélyes a végső győzelemre. A fritzeké, a fapapucsosoké és a hispánoké. Persze, a labda gömbölyű, a kezdő sípszóig minden meccs háromesélyes és még sorolhatnám a sablonokat, de ezt meghagyom a tévéstúdiókban a "szakkommentátoroknak".
Jó estét, jó szurkolást!

Címkék: sport humor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr674580897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása