Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Szociopatás embör.

lancelotbéka 2012.06.25. 16:02

Néhanap megnézünk a tévében egy részt a Gyilkos elmék című sorozatból. Na, ott aztán akad mindenféle patás ember, szocio, pszicho, miegyéb. Sosem gondolná az ember, hogy ezekből akár közvetlen közelében is felbukkanhat egy-egy példány, pedig ahogy a köz mondja, az élet az egyik legjobb forgatókönyv író.
Van egy kollegám, aki meló közben kis rádóját hallgatja egész nap. Ez még ugye nem is meglepő. Viszont a Kossuth rádiót tolja árbájtidőben a jóember, ami már eleve gyanús... A hétvégén ketten dolgoztunk egy lakásfelújításon, ő az étkezőt, én a fürdőt burkoltam. Mindezt úgy, hogy reggel a gazdaműsor keretein belül végighallgattam egy elmélkedést a kétszikű növények reagálásáról az újfajta ökobigyós vegyszerekre, majd jött egy laza nyugdíjas félóra a legjobb csirkefarhát szelídítő módszerekről, majd következett egy kis mikro és makro gazdasági elemzés, mindezeket óránként hírekkel (ugyanazokkal) megspékelve. Később vallási műsorok kerültek terítékre, úgyhogy bérmálkoztam, elsőáldoztam, képbe kerültem kóser és sakterügyileg, majd ezeket megtoldották kisebbségi műsorokkal, így már tudom, miért és hogyan lehet segílyeket felmarkolni.
A déli krónika után már nem bírtam tovább, így félve, de megkérdezetem, nem lehetne é áttekerni valami zenei csatornára, már mindegy mire, felőlem jöhet akár valami tupci-tupci-csörömp-csörömp is, vagy bóvliguszti, csak ne ezt kelljen hallgatnom...
Nem lehetett váltani. Kollégám szerint a mai modern zenék csak ártanak az emberek lelkivilágának. (Bezzeg a Kossuth rádió az nem).
Ez fasza, gondoltam, miközben sandán néztem M. fizimiskájára, nem szívat e, de nem. Hótt komolynak tűnt a pofázmánya. Itt már sejteni kezdtem, hogy kissé hangyás a faszi.
Később sikerült beszélgetésbe elegyednünk, amiből kiderült, hogy nincs gyereke és nem is akar szaporodni, mert utálja, ha ricsaj van a lakásban, pláne, ha aludni akar, vagy ha Forma-1 van a tévében. Majd közölte, hogy azért dolgozik minden szombaton és vasárnap - hétfőn szokott otthon maradni - mert így akkor nem kell napközben is hallgatnia és látnia az asszonyt. Abból untig elég neki az esti két-három óra. Ez mondjuk a negyven éve házas emberek esetében, ha van egy házisárkány a pecóban, még érthető is lenne, de a nyomorult 5 éve van együtt az oldalbordájával.
Egyszóval elég filozófikus magasságokba nyúlt a csevegésünk, amire feltette a koronát azzal a kijelentésével, miszerint itt az ideje egy óriási globális világvégének, hogy az emberiség döntő többsége kipusztuljon és újra kezdje a civilizáció építését-végre önállóan. Ugyanis szerinte nagy humbug a Darwin féle fajelmélet, meg az istentől való eredet, mert az emberiséget az ufók pottyantották erre a sárgolyóra... (Gondolom, valami intergalaktikus fakultatív foglalkozás keretein belül). Valószínűleg agyára mehetett gyerekkorában a sok Nemere István könyv.
Nem is nagyon mertem ellenkezni vele egész nap, nem szerettem volna, ha gondolat helyett ő üt szöget a fejembe.
Viszont többé nem szeretnék kettesben maradni egy építkezésen ezzel a Breivik palántával. Valószínűleg az agyturkász azt mondhatta neki, hogy elmebeteg, ő meg úgy értette, elmehetek.

Címkék: humor egy napom

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr664610345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivar 2012.06.27. 05:19:14

Annyiban egyetértek vele, hogy itt az ideje annak, hogy... Szvsz. elég lenne ha a pénzhatalomnak az uralma dugába dőlne, s valami értelmesebb, logikusabb és hosszú távon fenntartható venné át a helyét.

2012.07.03. 05:29:37

Ismerős a szitu! Már ufóügyileg. Van egy kollégám, neki ugyanez a fixa ideája, sőt ő csak kékben és sárgában jár, mert ezek a jó színek, ezeket szeretik az ufók! Be kellett szerezni neki kék széket, mert másra nem ül és a zöld asztalt is ki kellett cserélni (mondjuk oda a barna jó volt - nem is volt másmilyen :D), egyszer felajánlották neki, hogy hazaviszik, mert esik az eső, mikor meglátta az autó ülésén a piros szövetet, inkább gyalogolt. Írt már az Ufómagazinba (merthogy elméleti feltaláló - ez annyit jelent, hogy kb két mondatban kifejti milyen jó lenne valami pl: mintaváltós pulóver és ezzel az föl van találva!!!!) egy fantasztikus ötletéről, miszerint a világot leképezi a számítógép nyelvére 1 és 0 ezáltal mindenkinek mindenféle jövőjét elé tudja tárni, ha megfelelő sorrendbe rakja az egyeseket és a nullákat. Megmondom őszintén, nem szívesen beszélünk vele munkán kívüli dolgokról, de szerencsére csöndes típus, bár nem tudni kiből mikor jön ki a "látens tetőlövész"! :D Úgyhogy Neked is csak azt tudom tanácsolni, figyelj! Ha rángatózik a szája vagy a szeme sarka, menekülj! :D

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.07.03. 18:45:25

@BigSam: Na, ezt a jóembert össze kellene hozni a kollegámal... Mondjuk, azt én is úgy gondolom, hogy rajtunk kívül is van élet a világegyetemben, de azért nem fogok alufóliából csákót hajtogatni a búrámra, hogy az ufók ki ne hallgassák a gondolataimat. :))

szivar 2012.07.05. 05:18:27

Tudok adni melléjük egy kolleginát... Őt az UFO-k sugározzák be minden éjjel elektromágneses hullámokkal - számítógépen keresztül... Az alufólia az meg nem használ - mert DRÁÁÁGA! :S

2012.07.07. 19:13:36

@lancelotbéka: Érdekes lenne! De, ha egy apróságban nem egyeznének, letépik egymás fejét! Azt sokkal kevésbé bírják elviselni, ha egy "hívő" véleménye nem teljesen egyezik az övékkel, mintha teljesen "hitetlen" az ember! :D Egyébként, hidd el sok barátod lenne, ha megjelennél az utcán alufóliával a fejeden! Többen ingyen szállást és ellátást is adnának! Biztonságosat! :))) Életnek kell lennie, kérdés, általunk könnyen felismerhető, értelmezhető formában van e és az általunk - nagyképűen, hiszen mi sem vagyunk teljesen azok - értelmesnek nevezett kategóriába tartozik e.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2012.07.07. 19:19:10

@BigSam: Hú, gyerekkoromban nagy sci-fi őrült voltam, faltam az ilyen témájú könyveket, mondjuk a minőségi tudományos-fantasztikus írásokat,filmeket ma is szeretem.

2012.07.08. 08:00:56

Én is nagy sci-fi őrült vagyok, filmügyileg és könyvügyileg is, tekintélyes részét ez teszi ki a házi könyvtárnak. :D
süti beállítások módosítása