Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat sem ismertük igazán, csak úgy össze-vissza játszottunk. (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet szedni szinte egész télen keresztül - a sorába meg mehet hónapos retek vagy nyári retek. Arra azért ne... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, paradicsom, paprika szépen termett, idén az uborka volt jóval kevesebb, mint szokott lenni. Igyekszem-i... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek

  • Odin88: Gyerekkoromban nekem is volt a félgömb alakúból egy csapat, de bevallom őszintén még a szabályokat... (2019.04.12. 23:52) Gombfoci, a régi-új hobbi.
  • lancelotbéka: @Odin88: Akkor most már tudom, mitől oi babapopsi símaságú az arcbőröd. :) (2018.12.24. 06:08) Csigakrém.
  • Odin88: Legközelebb szólj nekem, van néhány erre alkalmas achát csigám, tuti olcsóbb, mint a krém :) (2018.12.23. 10:00) Csigakrém.
  • szivar: @lancelotbéka: S akkor most még vethettek petrezselymet is, a zöldjét időjárástól függően lehet sz... (2018.09.09. 15:04) Kis kert, nagy öröm.
  • lancelotbéka: @szivar: 2x vetettünk krumplit, a zöldbab második vetése utáni bő termés is leszedve. Cukkini, par... (2018.09.09. 07:11) Kis kert, nagy öröm.
  • Utolsó 20

A nő és a vásárlás...

lancelotbéka 2012.03.04. 08:12

 Gondolom, sok férfitársam részesült már abban az élményben,amikor egy nővel- feleség, barátnő esetleg anyuka- közös bevásárlásra adta felelőtlen fejét. Ugye? Nos, ezzel kapcsolatban jutott eszembe pár gondolat, ajánlom őket a hölgyek figyelmébe.

- Attól, hogy már negyedjére megyünk végig ugyan azon a soron az áruházban, nem fog átrendeződni a kínálat menet közben, az arcberendezésem viszont igen. Zord pofát fogok vágni.
- 38-as a lábad. Ha felpróbálsz egy számmal kisebb, majd egy számmal nagyobb topánkát, attól még a cipőméreted ugyanakkora marad, ráadásul ha pirosat szeretnél venni, akkor hiába próbálsz fel egy méregzöldet, az biztos nem fog a lábadon bepirulni. A fejem viszont igen és a füleimből gőzpamacsok törnek fel a tizedik cipőpróba után.
- Tőlem kérdezed, hogy jól áll- e az a ruha rajtad? Ha azt mondom, nem,akkor megsértődsz. Ha azt mondom, igen,akkor azt feleled, csak rámondom az áment, mert unom a vásárlást és már mennék innen. ( Ebben speciel igazad van. Mindjárt kezdődik a meccs és jó lenne már egy pofa hideg sört is belökni).
- Az eladótól- már ha előkerül - szintén ne kérdezd meg, hogy hogyan fest rajtad az a nadrág. Ő akkor is azt fogja mondani, hogy olyan benne a feneked, mint egy topmodellé, még ha az a ruhadarab úgy is áll rajtad, mint tehénen a pisztolytáska.
- Igen drágám, fingom sincs, mi a különbség a blézer, a blúz és az ing között, a denevérujjról meg maximum a Batman jut az eszembe. Na és? Neked meg lövésed sincs mi az a les, vagy a közvetett szabadrúgás,  esetleg a fault, mégsem baszogatlak miatta.
- Nem, ne dugd az orrom alá már a tizedik öblítőt, hogy szagoljam meg, melyik a jobb illatú. Nekem egyforma büdös mind, ráadásul úgyis azt veszed meg,amelyiket Te gondolod, hogy jó illatú. Én sem böfögöm az orrod alá a kedvenc ágyaspálinkámat, mondván, ennek mennyire mennyei gyümölcsös illata van!
A drogériában, mikor fújogatod- spricceled a parfümöket, ne csodálkozz, ha fejvesztve menekülök onnan. Nem szeretném, ha este a haverok a kocsmában az illatom miatt sandán végigmérnének, majd később rémülten menekülnének a wc-ből, ha belépek oda ...
- A vázák és fazekak nem csodalámpák. Hiába símogatod azokat, egy büdös darab dzsinn sem fog előfüstölögni belőlük. Ugyan ez a helyzet a szőnyegosztályon is. Egyik sem fog repülni, hiába tapogatod végig őket.
- Melltartóknál felesleges a számokkal és betűkkel foglalkoznod, nem számzáras lakat az. Tartsd elém és én leveszem kézzel a méretet a kosárról. Tuti nem tévedek.
- Melyik árnyalatú együttes megy az íriszed színéhez? Mi van?? Az együttesről nekem a Beatricse  jut eszembe azonnal ( vagy a Manchester United ) ,írisz meg a Csillagkapuban van, azon keresztül lépnek be a féregjáratba a CSK1-tagjai. A barack pedig nekem gyümölcs, nem szín, a püspökliláról meg a Tőkés László ugrik be... Keki? Olyan szín nincs is, csak kitalálod itt nekem. Padlizsán meg a zöldségesnél van.

 
 

 

 

Címkék: humor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lancelotbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr464287476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása